Tijdens een kleuradvies wordt er gekeken naar de pigmentatie in huid, haren en ogen. Met behulp van kleurenanalysedoeken ontdekken we welke kleureigenschappen je goed staan en welke niet.

Ik werk met een 78color system waarbij word de volgende verschillende aspecten van kleur behandeld worden; koel-warm, helder-gedempt, licht-diep.

Er zijn mensen die feilloos weten in welke kleuren ze er goed uitzien en die met gemak slagen in de winkels.
Anderen staan soms moedeloos voor een volle kledingkast en vinden dat ze niets hebben om aan te trekken..
Komt dit je bekend voor?

Waarom valt de kleur van kleding, die je net hebt gekocht, alsnog tegen zodra je thuiskomt? In de winkel zag het er immers zo mooi uit.. en wat kan je dragen als de trendkleur helemaal niet jouw ding is?

Je herkent wellicht ook de volgende situatie; gezellig shoppen met een vriendin/vriend die  vervolgens van alles uit de rekken haalt en je overhaalt om de kleding aan te trekken.

Staat je leuk wordt er gezegd en jij denkt van… ik vind het niks.. De verkoopster in de winkel zegt; “Mw. het staat u beeldig”! en jij denkt van.. waarom voelt het dan niet zo goed?

En voor je het weet hangt er weer een miskoop in de kast.. zo zonde van het geld.

Wanneer je een goed kleuradvies krijgt leer je jouw specifieke kleurkenmerken kennen en behoren miskopen tot de verleden tijd.

En wil je ontdekken waarom je een voorkeur of juist een afkeur hebt van bepaalde kleuren? Al deze onderwerpen komen aan de orde tijdens een persoonlijk consult of in een workshop kleur. Super leuk om te ervaren!