Healing

Healing komt van het woord helen

Alles is energie en om ons lichaam heen bevindt zich een energetisch veld in de vorm van een aura

Deze bestaat uit meerdere lagen, verschillende kleuren en de werking er van  houdt verband met onze organen, emoties, geestelijke gesteldheid onze spiritualiteit.

Een aura kun je soms zien en voelen. Vooral het voelen is voor de meeste mensen tastbaar. Wanneer een aura niet intact is kun je merken dat er energie ‘lekt’ waar je geen vat op hebt. Het voelt alsof je steeds een band aan het oppompen bent, terwijl eigenlijk het lek nog niet is gedicht.

Een aura kan een verschillende grootte aannemen, zie het als een beschermingsschild dat het beste werkt wanneer er geen zwakke plekken in zitten.

Een ‘healing’ is het herstellen en schoonmaken van je aura, het gebied dat als het ware om je heen hangt.

Je chakra’s worden weer in balans gebracht en de energie hersteld. Een healing kan een gevoel van opluchting geven en je lichter doen voelen doordat er een last van je schouders afgehaald is en de pijn in het lichaam is afgenomen.

Je kunt je veel sterker voelen omdat je verbinding met de aarde is hersteld en er een betere gronding ontstaat.

Daardoor kom je gerichter in actie en krijgen al die goede voornemens en plannen ‘voeten in aarde’  omdat je gedachten eindelijk kunnen landen en ‘wortels gaan schieten

Tijdens een healing werk ik met energie via mijn handchakra’s

Je mag ook aangeven als er ergens een lichamelijk ongemak aanwezig is, ook daar kan een healing op plaatsvinden.

Na een healing zul je rust ervaren, vaak zijn mensen wat ‘soezerig’ dus zorg ik er voor dat je weer goed gegrond de deur uit gaat.

Wil jij ervaren  hoe het voelt om een healing te krijgen?

Het zal een zeer aangename verrassing voor je worden. Een healing is een cadeau aan jezelf!